Program

Activitati zilnice Activitati saptamanale Activitati de week-end Activitati lunare Activitati semestriale


Activitati zilnice

Program standard: 12.00 – 18.00 (click)
Program de vacanta: 09.00 – 17.00 (click)

Oferta educatională de baza*:

  • efectuarea temelor sub supravegherea si indrumarea permanenta a unui invatator;
  • pregatirea suplimentara in functie de nevoile academice ale fiecarui copil;
  • zilnic, activitati de limba englez desfasurate cu profesor de specialitate;
  • activitati de arte plastice si decorative,  incluzand: desen, pictura, colaj, modelaj, linogravura, ilustratie de carte, desfasurate cu artisti plastici ;
  • activitati la alegere: lectura, caligrafie, origami, tangram, quilling,  împletituri din lana, confectionare bijuterii, activitati casnico-gospodaresti (gastronomie, gradinarit), sah, fotografie si turism;
  • jocuri didactice, de cooperare si activitati de relaxare;
  • vizite, excursii, tabere tematice organizate in perioada vacantelor scolare si in saptamana “Scoala Altfel”


Activitati optionale propuse: germana, franceza, spaniola, magie, teatru si marionete, abilitati de viata, dans, instrument muzical.

Plata activităţilor optionale se face separat.

* La acest pachet de baza se pot adauga alte activitati optionale, desfasurate dupa ora 17.00, conform dorintei parintilor.

Program standard: 12.00 – 18.00 [sus]
12.00-12.30 – preluarea copiilor de la scoala;
12.30-13.00 – servirea mesei de pranz;
13.00-14.00 – activitati recreative si de relaxare, pe arii de interes; somnul de dupa-amiaza numai pentru copiii clasei (optional)

14.00-16.00 – efectuarea temelor si pregatire suplimentara, in functie de nevoile academice ale fiecarui copil: activitati de recuperare sau pregatire pentru concursuri – Evaluare în educatie, Euclid, Arhimede, Comper etc; Limba engleza.

16.00-16.15 – servirea unei gustari;

16.15-17.00 – limba engleza, activitati optionale: cursuri de lb. straine (franceza, spaniola, germana), abilitati de viata, teatru, arte plastice si decorative, yoga pentru copii, instrument musical, sah, dezvoltare personala;

17.10-18.00*  – jocuri, ateliere si activitati recreative.

* Copiii au posibilitatea de a se inscrie la cea de-a doua activitate opţionala, dar daca nu doresc acest lucru vor fi implicati in jocuri sau activitati recreative.

Activitati saptamanale: cursuri de limbi straine*, abilitati de viata (pentru copii si adulti), ilustratie de carte,
teatru si marionete, magie, dans, instrument muzical

*Cursurile de limba engleza se pot desfasura zilnic, o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de tipul de pachet pentru care se opteaza.
**Cursurile de limba germana, franceza, spaniola se pot desfasura o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de dorintele parintilor si ale copiilor.


Activitati de week-end: petreceri pentru copii, ateliere de creatie

Activitati lunare: activitati comunitare intergenerationale desfasurate intre copii – parinti sau copii – bunici, cursuri de parenting.

Activitati semestriale, desfasurate in timpul vacantelor: excursii tematice de o zi, vizite la muzee, vizionarea de spectacole pentru copii, tabere.

Contact

Zona: Centru/Biserica Silvestru/ Bd. Dacia/Calea Mosilor/ str. Vasile Lascar/str. Popa Petre/ Str. C.A. Rosetti/ str. Icoanei/ str. Tudor Arghezi, str. Batistei/ Universitate

Mijloace de transport: 5, 16, 133, 135, 79, 86

Vodafone: 0722.879.019

Orange: 0740.084.718

Program after school

Program standard: 12.00 – 18.00

Program de vacanta: 09.00 - 17.00

Web Design by DNL